Vrijwilligerswerk bij de NAS

Wil je graag een steentje bijdragen? Bij ons kun je op vele manieren en op verschillende locaties een handje helpen.

Er zijn eenmalige activiteiten, zoals bijvoorbeeld het opruimen van de tuin, koffie schenken of soep uitdelen in de Winteropvang of wat hand- en spandiensten verlenen bij een verhuizing. Maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld elke week gezellig samen een maaltijd te bereiden met onze jongeren of in de ochtenden bij te springen achter de balie op het hoofdkantoor.

Op deze pagina vind je alle actuele vragen waar jouw bijdrage meer dan welkom is.

Helpen op vaste tijden op een vaste locatie
Op een aantal van onze locaties zijn op vaste tijden mensen nodig die een vaste taak uitvoeren. Daarbij kun je denken aan het geven van taalles, koken met jongeren of spelletjes doen in de Huiskamer. Maar ook een ondersteunende taak, zoals baliemedewerker of assistent vrijwilligerscoördinator behoort tot de mogelijkheden. Deze functies zijn voor wat langere tijd, veel van onze vrijwilligers zijn al jaren bij ons.

Als je op deze manier bij ons aan de slag gaat, gaan we na de kennismakingsperiode een vrijwilligersovereenkomst aan als je het werk leuk vindt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je er voor altijd aan vast zit. In deze overeenkomst staat namelijk geen tijdspan vermeld. De overeenkomst is voor onze administratie en om aan de ISO kwaliteitseisen te voldoen.

Wanneer we een overeenkomst hebben gesloten, wordt er een VOG aanvraag voor je klaargezet. Dat is gratis voor vrijwilligers bij de NAS.

Je bent van harte welkom om een keer kennis te komen maken. Dan bespreken we samen wat kan en wat past.

Scroll naar boven