Word maatje!

Word maatje van een van onze deelnemers van de NAS en steun hen bij de voorbereiding op de afronden van hun hulpverlening traject, werkervaringsplaats of stage. Ga samen op weg naar het vervolg.
Als Maatje help je bij het vormen van een sociaal netwerk, het regelen van financiën en het starten van korte cursussen om leer- en werkdoelen te realiseren. Eens in de maand doe je samen een culturele activiteit, bijvoorbeeld naar de film, museum, optreden, etc.
Na een periode van 6 maanden blijft er maandelijks contact met de deelnemer, een nazorgperiode die een jaar zal door lopen. Ondersteuning kan bestaan uit meegaan naar instanties, post doornemen van instanties of gewoon een kopje koffie en een goed gesprek.
Met dit project wil NAS En Route voorkomen dat deelnemers na intensieve deelname aan onze projecten weer terugvallen in oud gedrag. Met een maatje zijn signalen sneller zichtbaar zodat er op tijd aan de bel kan worden getrokken.

Deel deze vacature

Ja, ik meld me aan!

Spreekt onze missie en werkwijze je aan? Wij kunnen altijd gemotiveerde vrijwilligers gebruiken.
Reageer op één van de vacatures of stuur een open sollicitatie.

Heb je interesse in een van de vacatures of wil je een open sollicitatie doen, meld je dan via het aanmeldformulier op deze website aan.

1. Na aanmelding nemen we contact op voor een kennismakingsgesprek. We bespreken de wensen, mogelijkheden en de wederzijdse verwachtingen.

2. Soms is het mogelijk om als vrijwilliger een dag mee te lopen. Zo krijg je beter zicht op het werk en de doelgroep van de NAS.

3. Na de kennismaking volgt een tweede gesprek waarin de gedragscode, de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), en de uitgangspunten van de NAS worden doorgenomen.

4. Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst met een wederzijdse proeftijd van 1 maand.

5. Als vrijwilliger ontvang je de NASpas en indien van toepassing een onkostenvergoeding.

Vragen met een * zijn verplicht

Aanhef*

Roepnaam*

Achternaam*

Je e-mail*

Bereikbaar op telnr.

Straat en huisnummer

Postcode

Naam vacature*

Opmerkingen/vragen/mededelingen